Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Dig & Din Business
Hvilebækvænge 13
3520 Farum
CVR nr.: 35785698
Telefon: +4529608301
Email: info@digogdinbusiness.dk

Priser

Vi forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Du opkræves intet betalingsgebyr.

Betaling

Dig & Din Business modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og American Express. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i forbindelse med bestilling på hjemmesiden. Ved tilmelding til workshops eller arrangementer leveres produktet på det ud for workshoppen angivne tidspunkt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ansvarsfraskrivelse

Kundens brug af materiale fra workshoppen sker på eget ansvar. Dig & Din Business er ikke erstatningsansvarlig for brug af websitet eller workshopindholdet, herunder for tab af indtægter, driftstab eller tab af data, driftsforstyrrelser eller lignende tab.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Køb af online-produkter, workshops og andre arrangementer hos Dig & Din Business er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven (§ 18 stk. 2, Lov om forbrugeraftaler).

Alle rettigheder til workshops-materiale, tekster og billeder tilhører Dig & Din Business

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@digogdinbusiness.dk