Du er din business - online workshop

Online workshop
Dig & din
business

Sådan skaber du en business, der er i tråd med dine værdier, og hvor hverdagen macther dine drømme om frihed og fleksibilitet.

Har du mistet overblikket over din business, er du kørt sur i livet som selvstændig, eller overvejer du at starte din egen business, så er Dig & Din Business den online workshop som du har ventet på.

Drømmer du om en business, der matcher dit liv. Et liv, hvor der er plads til at gøre de ting du elsker og drømmer om. Ikke bare når du holder fri, men hver eneste dag fra du vågner til du går i seng. Så er du kommet til det rette sted. Dig & Din Business er et workshop-forløb for dig der gerne vil drive en business i tråd med andre områder af dit liv. En business, hvor dine værdier vægter højere end jagten på årlig økonomisk vækst. En business, hvor du og din kunde er i centrum. Og en business, som understøtter den måde du gerne vil arbejde på.

Det er et opgør med illusionenen om, at en større business er en bedre business. En bedre business er en business, der passer bedre til det liv du gerne vil leve. En bedre business er en livsstil, hvor arbejde og fritid smelter sammen på en mere harmonisk måde.

Det er muligt - og det er muligt for dig.

Følg med her på siden for nye datoer